Bu Blogda Ara

Home » , , » Coca Cola: Beklenmedik Misafir

Coca Cola: Beklenmedik Misafir

Written By Unknown on 15 Eylül 2012 Cumartesi | 23:01


Coca Cola'nın C-Section Dijital Reklam Ajansı tarafından hazırlanan 'Beklenmedik Misafir' viral videosu (reklamı) futbolla yatıp futbolla kalkan bir ülke için iyi düşünülmüş ve başarıyla kotarılmış oldukça yaratıcı bir iş. Videonun (reklamın) yaratıcı yönetmeni ise Enis Orhun.

"Bir gece yarısı halı sahada arkadaşlarınızla maç yaparken, başınıza ne kadar garip bir şey gelebilir ki?" Halı sahada arkadaşlarınızla maç yapıyorsunuz ve bir anda sahaya Sergen Yalçın giriyor... Vuhuu!

Viral videolarda en önemli olan şey gerçeklik duygusudur. Hedef kitle reklamın gerçekliğinden şüphe eder ve sevmezse asla paylaşmaz ve video kulaktan kulağa yayılmaz. Kısacası videonun yapma değil samimi olması gerekir. Bu viral de işte o samimiyeti yakalayabilen virallerden biri olmuş. (Sergen Yalçın'ın golü atamamasına (topu bildiğiniz uzaya atmasına) takılmış durumdayım. Belki de bilerek dışarıya at demiş olabilirler ya da benim içim fazla fesat.)

Halı sahaya Sergen Yalçın'ın girdiğini söyledim. Peki ondan sonra neler oluyor? İşte onu öğrenmek için videoyu izleyin ki işin sürprizi kaçmasın. "Onları, kaleleri birazcık daha büyük olan bir yere götürdük... "


Ajans: C-Agency
Yaratıcı Yönetmen: Enis Orhun
Share this article :

+ yorum + 8 yorum

16 Eylül 2012 18:48

Bizim halı sahada da böyle reklamlar görmek istiyoruz :)

16 Eylül 2012 21:56

Çok beğendim. Ama başlangıçta içinde biraz sosyal sorumluluk olacakmış gibi bir his verdi. Sonunda öyle bir şey olmayınca bozuldum. :P
Sergen de bence bilerek değil ciddi ciddi dışarı attı. Adam söylüyor zaten, ben futbol oynamayı sevmiyorum, diye :D

17 Eylül 2012 00:50

Benim de aklıma soyunma odasında bırakılan eşyalar -hiç değilse cep telefonları falan- takıldı; direkt kamyona mı bindi onlar? =D

18 Eylül 2012 05:59

Bu şey gibi yaniii... gittigidiyor.com'un yaptığı reklam şeysi gibi. Bir kız intikam alıyordu, Merve'nin intikamı mıydı neydi.

18 Eylül 2012 13:01

İnş. size daha büyük sürprizler yaparlar. :))

18 Eylül 2012 13:03

Diğer reklamda sosyal sorumluluk kapsamında LÖSEV vs. gibi yerlere giderek oradaki çocukları sevindirirler umarım. :))

18 Eylül 2012 13:03

Eşyalarını kendi arabalarına koydular onlar. :DD

24 Ocak 2014 18:44

10 üzerinden 5-6. Çünkü Sergen, onca futbolcu deli mi, niye böyle bişey yapsın. Bunu coca cola için yaptıkları belli. Yani bir virale göre fazla reklam kokuyor.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Reklam Eleştirileri - All Rights Reserved
Reklam Eleştirileri by Güven Turan