Bu Blogda Ara

Home » , , » Ülker Çikolata Amfi Filmi

Ülker Çikolata Amfi Filmi

Written By Unknown on 20 Eylül 2012 Perşembe | 00:28


Grey İstanbul tarafından çekilen Ülker Çikolata reklam filminde, üniversite amfisindeki birkaç öğrenci 'kırıyoruz, kırmıyoruz' tartışması yaşarken siz sanıyorsunuz ki onlar dersi kırıp kırmamak için mücadele ediyorlar. Çok geçmeden başka bir arkadaşlarının yanlarına gelip "Kırıyoruz, net" demesiyle öğreniyoruz ki meğer kırıp kırmamak için mücadele ettikleri şey Ülker Çikolata'ymış. Hatta çikolata sahibi öğrenci "Sizi mi kıracağım abi ben ya!" diyerek ortamın neşesine neşe katıyor. Vayy! Dersi kırmak, çikolata kalıbını kırmak ve bir insanı kırmak. Üçü bir arada. İşte yaratıcılık bu! Çikolatayı yiyen üniversite öğrencileri bunun üzerine kopuşa geçiyor. Bir neşe, bir mutluluk ki sormayın. Yapılan araştırmaya göre Türk gençleri bir hayli mutsuz çıkmıştı. Sorunu çözmek için hepsine birer Ülker Çikolata mı versek ne yapsak?

"Biz her Ülker çikolatanın içine bolca lezzet, bolca mutluluk katıyoruz." Keşke reklamınıza da biraz yaratıcılık katsaydınız.

Share this article :

+ yorum + 2 yorum

20 Eylül 2012 08:57

Ben de dün seyrettim bu reklamı. Felaket saçma geldi. Hele "Kırıyoruz" diye son noktayı koyanın hatun olması daha da garip bir mesajmış gibi geldi bana.

20 Eylül 2012 14:40

Hangi birini söyleyelim.. Vardır bir bildikleri. :DD

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Reklam Eleştirileri - All Rights Reserved
Reklam Eleştirileri by Güven Turan