Bu Blogda Ara

Aygaz Otogaz - Kartopu

Written By Unknown on 1 Ocak 2013 Salı | 01:39


TBWA\ISTANBUL tarafından hazırlanan Aygaz Otogaz Kartopu reklam filmi son zamanlarda en beğendiğim yaratıcı işlerden biri. Reklam her ne kadar araba reklamını çağrıştırsa da, jingle ile bu durumun önüne geçilmiş gibi.

Başından sonuna dört dörtlük bir reklam olmuş.

Reklamın başrolünde ünlü otomobil yarışçısı (sporcusu) Jason Tahincioğlu var. Dış ses ise Özkan Uğur.

Reklamveren: Aygaz Reklam Ajansı: TBWA\ISTANBUL CCO: İlkay Gürpınar Yaratıcı Ekip: Emre Kaplan, İlker Kayserilioğlu, Yiğit İrde Marka Ekibi: Aslı Ceren Aksak, Perihan Bozok, Müge Bozkurt Stratejik Planlama Ekibi: Toygun Yılmazer, Deniz Özkılıç, Murat Hatip Prodüksiyon Ekibi: Zeynep Gencebay, Ceyhun Sevil Prodüksiyon Şirketi: Autonomy Yönetmen: Uygar Kutlu Müzik: Opus Audio Kullanılan Mecralar: Televizyon, radyo, ilan, outdoor, internet Medya Ajansı: Universal

Aygaz Otogaz Kartopu Filmi from TBWA\ISTANBUL on Vimeo.
Share this article :

+ yorum + 7 yorum

Bu reklami izlerken aayip keyif aliyorum. Gercekten cok yaratici. :)

1 Ocak 2013 19:22

Ben de ben de. :) :)

Adsız
10 Ocak 2013 11:24

lpgli araçlar ilk çalıştırılmalarında motor ısınıncaya kadar benzin ile çalışır. Motorun ısınması ise en az iki üç dakika sürer. Gerisini siz düşünün....

Adsız
10 Ocak 2013 11:28

Yani araç ve şöför o muhteşem haretleri yaparken, motor benzin ile çalışmakta olması gerekir. Reklamı yapanlar hiç lpgli araç kullanmamış olsa gerek. Yani; yanıltıcı reklam kokusu var bu reklamda.Qpet benzin reklamı olmuş galiba.

Adsız
10 Ocak 2013 11:29

seyir açısından ise güzel olmuş

A.Acar

10 Ocak 2013 13:30

Ben bu dediğinizi bilmeden izledim. Yanıltıcı reklam olsa bile reklam başarılı bana göre. :)

Adsız
10 Ocak 2013 17:51

Aygaz bazı lpg markaların moturu( veya lpg yi)sürekli +35 derecde hazır bekleten bir lpg sisteminin olduğunu tarafıma iletmiştir.Böyle bir sistemin reklamdaki araçta kullanıldığını belirtmiştir. Alakalarına teşekkür ederim. En kısa zamanda bende bu sistemi öğrenip, uygulatmaya çalışacağım.
A.Acar

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Reklam Eleştirileri - All Rights Reserved
Reklam Eleştirileri by Güven Turan