Bu Blogda Ara

Home » , , , , , , , » İçeriğin Gücü MediaCat Marketing Forum'da!

İçeriğin Gücü MediaCat Marketing Forum'da!

Written By Unknown on 16 Kasım 2012 Cuma | 18:30



MediaCat Marketing Forum marka, pazarlama, dijital pazarlama, perakende, reklam, araştırma, iletişim, halkla ilişkiler, organizasyon-etkinlik, üretim, medya ve benzeri alanlarda çalışan tüm üst ve orta düzey yöneticiler, CMO’lar, başkan yardımcıları, direktörler, bölüm başkanları, genel müdürler, kıdemli yöneticiler, orta kademe yöneticiler, reklam yaratıcıları, iletişimciler, stratejistler için önemli bir eğitim organizasyonu niteliğinde olup, aynı zamanda networking imkanı sağlamaktadır.

Bugüne kadar Dr. Robert Cialdini, John Grant, Guy Kawasaki, Chin-Ning Chu, Kevin Roberts, Al Ries -Laura Ries ve Jack Trout gibi alanlarında uzman bir çok konuşmacıyı ağırlayan Marketing Forum’un temelde inovasyon, yeni trendler, yeni teknolojiler, temel tasarım ilkeleri, yeni tüketim kültürü, değişen/değişmeyen tüketici davranışları, tüketicinin yeniden yorumlanması ve analiz edilmesi, yaratıcılığın sınırları, yaratıcılığın tüketiciyi ne ölçüde etkilediği gibi konular üzerinde duruyor.


Bu yıl onuncusu Four Seasons Hotel’de düzenlenecek olan MediaCat Marketing Forum 2012’nin ana teması “İçerik Pazarlaması”. Konferans; Dr. Robert Cialdini, John Grant, GuyKawasaki, Chin-NingChu, Kevin Roberts, Al Rise-Laura Rise ve Jack Trout gibi alanlarında uzman birçok konuşmacıyı ağırladı.

MediaCat Marketing Forum 2012'nin ana konuşmacılarından biri; 400,000 üyesi bulunan ve pazarlama konusunda en iyi online platformlardan biri MarketingProfs’da pazarlama profesyonellerine stratejik ve taktiksel pazarlama know-how ve eğitimleri veren Ann Handley. Şirket ve organizasyonlara dijital dünyada doğru iletişim ve ilişki kurmaları adına dijital içerik yaratmak ve yönetmek konusunda destek sağlayan Handley; “Content Rules: How toCreate Killer Blogs, Podcasts, Videos, EBooks, Webinars (andmore) ThatEngageCustomersandIgniteYour Business” (Wiley, 2011) isimli best seller kitabının da ortak yazarıdır.

MediaCat Marketing Forum 2012'nin bir diğer ana konuşmacısı ise Unilever Global’in pazarlama ve iletişim fonksiyonlarından sorumlu olan Keith Weed. Weed daha önceki senelerde LeverFaberge’in kurul başkanı ve Unilever İhracat bölümünün başındaydı. Unilever Amerika, Fransa ve İngiltere için çalışan Weed, bu ülkelerde pazarlama ve uluslararası ve yerel yönetimde rol almıştır.

Forum'un bir diğer ana konuşmacısı da CrainCommunications'un sahibi olduğu Advertising Age Grubu'nun yayın ve editöryel direktörü olan David Klein. Aynı zamanda tüm grubun yayıncılık ve stratejik girişimlerini de yöneten Klein; CrainCommunications'ın pazarlama, medya, internet ve yayıncılık girişimleri konusunda da sorumluluk sahibidir.

Uluslararası saygın antropolog ve pazarlama uzmanı Dr. G. Clotaire Rapaille de Marketing Forum’da! Rapaille’nin “Kültür kodu” araştırması ve kitabı Businessweek’in bestseller listesinde 9. sıraya yükseldi ve 12 dile çevrildi. Rapaille’nin uzmanlık konuları kültürel arketip keşifleri, yaratıcılık ve inovasyon olmaktadır.

Forum’un bir diğer oturumunda ise; Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu , Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal ; Medyada Hibrit Gazetecilik başlığı altında yakınsama ve entegre gazeteciliğini konuşacaklar. Marketing Forum’da konuşma yapacak diğer önemli bir isim olan Wendy Clark. Coca-Cola’nın tüm pazarlama iletişimi faaliyetlerinden sorumlu olup, Fortune tarafından dünyada izlenmesi gereken 4 kadından biri olarak gösteriliyor. Wendy Clark ile birlikte sunum yapacak olan Coca-Cola Türkiye Stratejik Planlama Müdürü Beyza Ergen ise Coca-Cola’nın pazarlama iletişimi stratejisini bölgeye adapte edip inovasyon ve iletişimde yarattığı farklılıklarla biliniyor.

Dietmar Dahmen ise Forum’da yaratıcılık üzerine konuşacak. Ogilvy’de “Executive Creative Director” ve BBDO’da da “Chief Creative Officer” olarak görev yapmış olan Dietmar Dahmen şu anda freelance olarak kreatif danışmanlık yapmakta olup, güncel pazarlama teknikleri, dijital trendler ve çözümleri konusunda çalışmaktadır.

MediaCat Marketing Forum, bu yıl da birbirinden iddialı konuşmacıları yine katılımcılarıyla buluşturacak.


 
İletişim;
Alper Barış alperbaris@kapital.com.tr
0 212 282 26 40 /138
İnternet sitesi:  www.mci.com.tr
hashtag:  #contentmarketing12
Etkinlik accountumuz; @MediaCat

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Reklam Eleştirileri - All Rights Reserved
Reklam Eleştirileri by Güven Turan